Making Places Memorable

University of Massachusetts, Integrative Learning Center

Print Email

  • UMass01
  • UMass02
  • UMass03
  • UMass04
  • UMass05
  • UMass06

Location: Amherst, Massachusetts
Client: Stantec (formerly Burt Hill)/University of Massachusetts

Copley Wolff Design Group is providing design, planning, and construction services for the new Integrative Learning Center at UMass Amherst. The building, combined with the adjacent Campus Center and Student Union, creates a new south-facing quad. CWDG’s design focuses on improving accessibility to overall campus circulation and creates a central campus destination. Students will be able to promenade along the campus pond, lounge in several new quad terraces, and relax on the campus’ new “great lawn.”

Image credits: (1-6) Stantec

Company Info

 

 © Copley-Wolff Design Group. All rights reserved.