Montshire Museum of Science - Science Park


Location: Norwich, Vermont
Client: Montshire Museum of Science

Copley Wolff Design Group worked with the Museum to expand its exhibit area from the main building out into the landscape through the new two-acre “Science Park.”

Science Park combines a number of functions - it houses exhibits that invite visitors to interact with water, light, sound, and other natural phenomena; provides an amphitheater for gatherings from concerts to informal talks; orients visitors to the surrounding site and guides them to the trails into the surrounding meadows, forests, and wetlands; and provides a route to the riverfront, through a new tunnel under an existing railroad.

Image Credits:

01, 03, 04, 06, 07 (CWDG) 02 (Family Travel Magazine) 05 (Montshire Museum of Science)

© Copley Wolff Design Group. All rights reserved.