Sun Life Financial – Park 9


Location: Wellesley, Massachusetts
Client: Sun Life Financial

Having recently rebranded the campus, Sun Life Financial wanted to create a modern functional outdoor space and accessible entry for a traditional suburban office park. Copley Wolff Design Group was responsible for the design of a central outdoor amenity courtyard. A custom-designed pergola stands above powered workstations, providing employees with the opportunity to work outside. Stone walls constructed by hand offer a vertical element to transition between hardscape and softscape and the programmable open lawn allows for recreational opportunities.

The new entrance stair, terrace, and ramp was designed with materials that were used in the design of the amenity space. The stair complements the scale of the new entrance canopy and the ramp functions as a visual base to the building, while providing tenants a direct path-of- travel to the café and amenity space.

Photo Courtesy: 01 – 05 (Copley Wolff)

© Copley Wolff Design Group. All rights reserved.