The Beach House


Location: Revere, Massachusetts
Client: ICON Architecture

The five-story luxury apartment building contains 234 studio and one- and two-bedroom rental apartments; a two level parking garage; and outdoor amenity spaces.

Copley Wolff Design Group provided landscape architectural planning and design services for the site which includes an amenity deck and pool located on the second floor, the streetscape, the main entry, and a dog run. The pool deck contains flexible lounge seating, grilling stations, dining areas, and fire pits. The streetscape and entry include a combination of precast concrete paving and native plantings that are able to withstand the harsh environment found at the ocean’s edge.

Photo Courtesy: 01 – 05 (Anthony Crisafulli) 06 (Copley Wolff) 

© Copley Wolff Design Group. All rights reserved.